Săracii vâslesc prin criză, bogaţii îşi iau iahturi

In timp ce majoritatea salariatilor se tem ca-si pierd locul de munca, oamenii avuti „se chinuiesc” sa-si cumpere ambarcatiuni de lux.

Pasiunea pentru ambarcatiuni nu are frontiere si nici nu tine cont de criza, mai ales daca esti un impatimit si ai si cu ce sa-ti sustii aceasta deloc ieftina placere. Faptul este dovedit de evenimentul Romanian Boat Show, unde adevarate apartamente plutitoare „au ancorat” la Baneasa Shopping Center.

Cele mai scumpe dintre acestea ajung sa aiba preturi de peste 850.000 de euro fara taxele aferente. „Vorbind despre oamenii pasionati, in ceea ce priveste ambarcatiunile scumpe, ambarcatiunile mari, e putin importanta criza si par sa nu fie afectati. In schimb, pentru ambarcatiunile medii si mici pare sa conteze”, ne-a declarat Gabriel Hanganu, director general Willon Harbour.

Printre cei care au cumparat si inca mai achizitioneaza asa ceva se numara si numeroase personalitati autohtone ale caror nume sunt ascunse de oficialii evenimentului.

„Nu avem personalitati de interes public care sa fi cumparat de la noi, iar in ceea ce priveste oamenii de business interesati si care se numara printre cumparatori, din punct de vedere deontologic, nu le putem dezvalui identitatea”, a mai spus seful Willon Harbour.

Continuarea în Evenimentul Zilei
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.