EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Cea mai tare oferta de vacanţă vine de la greci: 9 euro pe noapte

0

– O saptamana de vacanta in Grecia, cu 59 de euro de persoana, a fost oferta unui tour operator din Capitala prin care a incercat sa atraga un numar cat mai mare de clienti la Targul de Turism Bucuresti (TTB).

Oferta de cazare cu mai putin de zece euro pe noapte a fost valabila insa doar pentru sejururile organizate pana la jumatatea acestei luni, ultima plecare fiind programata pentru 16 mai.

“Putem oferi preturi atat de scazute pentru ca locatiile respective sunt contractate cu garantii si avem posibilitatea sa stabilim niste tarife mai atractive”, a declarat Antonio Madularu, branch office manager al Mareea. Acesta nu a putut da si informatii despre numarul celor care au accesat aceasta oferta, limitandu-se doar la a preciza ca autocarele puse la dispozitie sunt pline.

Vacantele in Grecia sunt si anul acesta in topul primelor trei destinatii preferate de romani, alaturi de Turcia si Bulgaria, in opinia operatorilor explicatia fiind legata de raportul calitate-pret si distanta relativ mica fata de Romania.

O destinatie noua care, in opinia Luciei Morariu, director general Eximtur, starneste tot mai mult interes este Croatia. “Am observat un interes crescut din partea vizitatorilor pentru Croatia. O alta tendinta este cererea mai crescuta pentru cazare la demipensiune, in detrimentul pachetelor all inclusive”, a explicat Lucia Morariu.

Pentru Turcia, pretul unei vacante de sapte zile, la un hotel de trei stele, costa maximum 220 de euro de persoana, dar se tripleaza in varf de sezon.

Cu exceptia ofertei last-minute a agentiei Mareea, vacantele in Grecia au preturi cuprinse intre 130 si 500 de euro in varf de sezon.

Continuarea în Standard.ro

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.