Alei de 5 milioane lei în două cimitire din Iaşi

Reprezentanţii Direcţiei de Servicii Publice Municipale (DSPM) Iaşi au stabilit câştigătorii celor două licitaţii pentru amenajarea cimitirelor „Buna Vestire”, din CUG, şi „Sf. Petru şi Pavel”, din Moara de Vânt

Lucrările cele mai valoroase au fost adjudecate de firma Euroconstruct Grup, recunoscută pentru contractele numeroase derulate cu municipalitatea. Practic, pentru asfaltarea aleilor şi împrejmuirea Cimitirului „Sf. Petru şi Pavel”, firma Euroconstruct a venit cu o ofertă de peste 2,2 milioane de lei, fără TVA.

Valoarea financiară a fost cea mai mică în comparaţie cu a celorlalte şase oferte depuse de: „Colas Drumuri”, „Conest”, „Construcţii Feroviare”, „Moldomec”, „Moldotrans Auto”, „Ted Construct”. Contractul va fi semnat cu firma de construcţii pe o perioadă de trei ani, chiar dacă, Euroconstruct Grup a propus un termen de execuţie de 30 de zile.

Cel de-al doilea contract scos la licitaţie de DSPM a fost cel privind asfaltarea aleilor şi schimbarea bordurilor din Cimitirul „Buna Vestire. Firma declarată câştigătoare este Ted Construct, la o diferenţă foarte mică de Euroconstruct Grup.

Suma solicitată de Ted Construct pentru lucrări este de 1,8 milioane de lei. Oferta financiară a societăţii nu a fost cea mai bună, dar în urma verificării părţii tehnice, au obţinut cel mai mare punctaj.

Continuarea în Adevărul

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.