EUR
4,76 RON
(-0.05%)
USD
4,20 RON
(-0.13%)
GBP
5,47 RON
(+0.13%)
CHF
4,20 RON
(-0.15%)
AUD
2,99 RON
(-0.56%)
CAD
3,18 RON
(-0.06%)
BGN
2,43 RON
(-0.04%)
RUB
0,06 RON
(-0.29%)
ZAR
0,30 RON
(-0.29%)
BRL
1,12 RON
(-0.79%)
CNY
0,63 RON
(-0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.17%)

Noua lege a turismului îi va sancţiona pe cei care îşi deschid hotelurile doar în varf de sezon

0

„Lucram la o lege a turismului pe care intentionam sa o ducem in Parlament pana la terminarea acestei sesiuni. Vom fi foarte nepopulari pentru operatorii din turism pentru ca vor fi introduse sanctiuni noi, de la penalizari, pentru faptul ca nu-si deschid unitatile pe Litoral pe 15 mai, pana la amenzi pentru ca nu respecta obligatiile pe care le au fata de clienti si fata de nivelul de clasificare”, a declarat ministrul turismului, Elena Udrea, care considera ca noua lege la care se lucreaza va fi adoptata pana la finalul acestui an.

„In legislatia care dorim sa reglementeze turismul romanesc si in special turismul de pe litoral vom prevedea  masuri de sprijinire a celor care depun efort, si financiar si uman, pentru promovarea si dezvoltarea turismului de litoral. Vom incerca sa le acordam facilitati, fie facilitati fiscale, fie facilitati de promovare a facilitatilor lor”, a mai spus Elena Udrea.
Aceasta a completat ca la nivelul ministerului exista „hotararea si decizia” de a-i sanctiona pe operatorii de turism pe litoral care trateaza aceasta activitate ca pe una strict de interes personal.

„Le spun celor care au desconsiderat pana acum activitatile de turism de pe litoral, desi aveau obligatii fata de acest segment, ca suntem parteneri atat timp cat intelegem ca avem un interes comun. Daca interesul lor este strict de protejare a incasarilor pe care ei le pot avea in lunie iulie si august, atunci acest parteneriat nu va functiona„, a spus Udrea.

Continuarea pe Wall-Street.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.