Patroană de pensiune, prinsă la furat în Kaufland Suceava

– Victoria Bârsanu, de 38 de ani, patroană la Pensiunea Victoria din localitatea Mălini (judeţul Suceava), locaţie recomandată pe toate paginile turistice de internet de profil, totodată administrator la SC Muscel SRL Mălini, a fost prinsă de agenţii de pază ai supermarketului Kaufland din municipiul Suceava cu mărfuri îndesate în geanta proprie, pe care nu avea de gând să le plătească la casă.

Situaţia este cu atât mai penibilă cu cât mărfurile ce le îndesase patroana de la Mălin în poşetă nu valorau, în total mai mult de 10 lei. Mai precis, 9 lei şi 70 de bani.

Este vorba despre un set de pixuri şi cinci bloc – notesuri A6 care au fost găsite ulterior în geanta clientei de agenţii de pază sesizaţi. În mod ciudat, femeia făcuse cu acel prilej cumpărători de 800 de lei, pe care le-a aşezat în coş şi le-a plătit cum este normal, la casa de marcat.

În faţa poliţiştilor, ea a declarat că a procedat în acest fel, “din greşeală”.

Pe numele Victoriei Bârsanu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a înregistrat un dosar penal iar cercetările în cauză sunt efectuate de către lucrătorii Poliţiei municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Conform Codului Penal, dacă va fi găsită vinovată de săvârşirea acestei infracţiuni, patroana pensiunii Victoria, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 12 ani.

Continuare în Obiectiv de Suceava

Citește și
8 Comentarii
 1. cimbru stefanica spune

  e clar ca nu a fost intetionat avind in vedere plata integrala a facturii

 2. OVY spune

  nu sunt de acord cu sanctionarea Doamnei Victoria……nu a facut intentionat ,,,,,,

 3. antonica spune

  este o mare magarie in romania pentru ai strica imaginea acestei doamne fii tare victorita

 4. cimbru&stefanica spune

  JAF

 5. liviu spune

  vrajeala faci cumparaturi de 8 mil si furi de de 10 lei ce inchisoare de la 1 la 12 . e de ras in romania hotii adevarati stau bn mers

 6. mario spune

  Acest supe-marchet este OK. Rusinos ptr. conducerea magazinului sa publice asa ceva .. rusine sa va fie conducere incompetenta …

 7. gymmy spune

  Romanul e tot roman daca nu fura el un pic nu e multumit, asa e invatat de pe timpul lui ceasca , care a prins vremurile alea stie. Eu zic sa nu o mai aparati facind pe avocatii , si sa nu-mi ziceti ca a pus alea din greseala ca nu va cred nu mai sintem copii ca sa mai credem asemenea minciuni…..si auzi mai e si mare patroana pe deasupra, hai sa o lasam in fasole ca nu tine minciuna.

 8. buhaha spune

  au prins aia hoti?? hotii prind hoti 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.