„Băsescu se prostituează electoral pentru un pumn de voturi”

Candidatul liberal la alegerile prezidenţiale din toamnă, Crin Antonescu, s-a referit, în termeni extrem de duri, la regretul exprimat de preşedintele Traian Băsescu privind cooptarea Partidului Social Democrat la guvernare.

Umilitoare mi se pare situaţia unui preşedinte al României care, în curtea Ambasadei de la Paris, în faţa a 70 – 100 de cetăţeni români care trăiesc acolo, se milogeşte pur şi simplu, se prostituează electoral, văicărindu-se că are un Guvern în ţară pe care de fapt nu-l doreşte, care nu-l reprezintă. Nu e normal ca preşedintele României să se prostitueze electoral pentru un pumn de voturi şi să denunţe şi să regrete şi să se autoflageleze la Paris pentru ceea ce a făcut în România”, a afirmat preşedintele PNL, la Râmnicu Vâlcea.

Acesta a mai vorbit si despre „deficienţele pe care Traian Băsescu le creează României în relaţiile externe”, dând drept exemplu atitudinea şefului statului faţă de situaţia din Republica Moldova.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, la Paris, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Franţa, că s-a dezamăgit şi pe sine când a luat decizia de a susţine o alianţă între PDL şi PSD.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.