Investiţii de 12,6 milioane lei programate la Şantierul Naval Constanţa

Actionarii societatii Santierul Naval Constanta au aprobat pentru 2009 un volum de investitii de 12,6 milioane lei, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
De asemenea, in bugetul de venituri si cheltuieli aprobat in adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, de luni, au fost aprobate pentru 2009 venituri in suma totala de 548,131 milioane lei si cheltuieli de 541,233 milioane lei.

Anul trecut, Santierul Naval Constanta a obtinut un profit net de 2,136 milioane lei, la o cifra de afaceri de 564,8 milioane lei. Veniturile au totalizat 631,479 milioane le i, iar cheltuie lile 629,343 milioane lei.
Situat in zona Marii Negre, Santierul Naval Constanta se numara printre cele mai mari santiere de constructii si reparatii nave din Europa.
Accesibil pe cale maritima prin Strâmtoarea Bosfor, pe apele interioare prin Canalul Dunare – Marea Neagra si pe calea aeriana folosind Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, Santierul Naval Constanta furnizeaza armatorilor din intrega lume locul ideal pentru constructia si reparatia navelor de pâna la 200.00 0 tdw.

SNC are mai mult de patru milioane tdw livrate in decursul anilor de activitate, atât catre armatori români, cât si catre armatori europeni de prima clasa, constructii noi variate ca marime – de la 1.100 tdw nave tanc pentru produse chimice la tancuri Aframax / Suezmax sau vrachiere Capesize, si complexitate – de la pontoane la nave destinate transportului de GPL / Amonium si nave aprovizionare platforme petroliere.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.