S-a găsit investitor pentru Ştrandul Municipal Roman

– Un om de afaceri din Cluj intenţionează să modernizeze ştrandul din Roman. O amenajare temporară ar putea duce la deschiderea Ştrandului Municipal în această vară, urmând ca greul lucrărilor să aibă loc începând din toamnă şi până în vara anului 2010

Strandul Municipal ar putea fi redeschis în scurt timp, spre bucuria romaşcanilor aflaţi în căutarea unor locuri de relaxare pe timpul verii.

Iniţial, primarul Laurenţiu Dan Leoreanu îşi propusese o modernizare a ştrandului prin obţinerea unei finanţări în cadrul Axei 5 a Programului Operaţional Regional.

Cum fondurile disponibile în cadrul axei respective s-au epuizat în scurt timp, s-a impus cautarea unei alte soluţii pentru ca Ştrandul Municipal să redevină atractiv pentru romaşcani. „Un om de afaceri din Cluj, cu care purtasem deja discuţii pe tema acestui obiectiv de investiţii, este dispus să modernizeze Ştrandul Municipal. Realizăm, acum, studiul de fezabilitate şi planul urbanistic zonal, urmând ca vineri să completăm, alături de investitorul clujean, documentele necesare în vederea realizării acestei investiţii. În aceste zile vom şti exact care este efortul financiar necesar pentru refacerea ştrandului. În acea zonă vor functiona un motel, o piscină, spaţii de joacă şi spaţii pentru desfăşurarea unor activităţi sportive”, a declarat primarul Laurentiu Dan Leoreanu.

Continuarea în Ziarul de Roman

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.