EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Meseria lor: chiulul de la vot

0

– În cele şase luni care s-au scurs de la alegerile generale, niciun ales nu a reuşit să aibă prezenţă de 100%!

– Totuşi, indemnizaţiile sunt ridicate integral, ele nefiind diminuate în funcţie de numărul de şedinţe la care au luat parte.

.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, printre cei mai leneşi parlamentari ieşeni îi putem regăsi pe Luminiţa Iordache, Neculai Răţoi, Anghel Stanciu, Cristian Adomniţei sau Vasile Mocanu.

De activitatea de până acum a acestora nu se pot povesti prea multe. Alături de colegii săi de partid, deputatul social democrat, Luminiţa Iordache, stă foarte prost la capitolul activitate parlamentară.

Iordache a reuşit, până acum, să ia cuvântul în plenul Camerei doar o singură dată şi să se semneze, împreună cu 10 colegi, pe o propunere legislativă. Cât priveşte absenţele, din cele 378 de voturi la care ar fi trebuit să participe, am numărat nu mai puţin de 17.

Aceeaşi situaţie o regăsim şi la deputaţii PSD, Neculai Răţoi şi Anghel Stanciu. Probabil va trece mult timp până când fostul primar al municipiului Paşcani va reuşi să se adapteze la noul mod de viaţă.

Pedelistul Daniel Oajdea a realizat până acum cele mai multe absenţe în timpul actualei legislaturi, dar spre deosebire de colegii de la PSD, o prezenţă bună la voturile finale.

La moţiuni da, la proiecte de Legi ba

Aflaţi în opoziţie, liberalii ieşeni Cristian Adomniţei şi Cristina Dobre au venit în Parlament de fiecare dată la moţiunile de cenzură depuse de partid la adresa PSD-PDL.

Adomniţei a strâns peste 10 absenţe la votul electronic, 18 luări de cuvânt, 11 declaraţii politice şi patru moţiuni.
Cristina Dobre, a adunat acelaşi număr de absenţe, două declaraţii politice, cinci luări de cuvânt şi trei propuneri legislative iniţiate.

Integral în Ieşeanul

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.