„Record” la Suceava: şefii judeţului au inaugurat un cămin cultural, aflat în construcţie de 13 ani

0

• pentru construirea clădirii, proiectată în perioada ceauşistă, s-au cheltuit peste un milion de lei

Toată conducerea judeţului Suceava, în lipsă de motive de laudă pentru campania electorală, s-a strâns în comuna Moara pentru a inaugura un cămin cultural.

Cu toate că nu este o capodoperă de arhitectură, obiectivul a avut nevoie de 13 ani pentru a ajunge la stadiul de tăiere de pamblici. Primarul comunei Moara, Constantin Prodaniuc, a arătat că proiectul clădirii a fost realizat înainte de 1989, iar lucrările efective au demarat în 1996, pentru contrucţia clădirii fiind cheltuiţi peste un milion de lei.

Culmea ironiei, Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava, a declarat că localitatea Moara este una privilegiată, amintind construirea campusului universitar şi ruta ocolitoare a Sucevei care va trece pe teritoriul comunei, dar şi mai multe programe prin care comuna a obţinut fonduri pentru asfaltarea unor drumuri. „Moara va deveni prima comună din România cu un campus universitar”, a spus Flutur.

La final, corul comunei Moara i-a dedicat preşedintelui Georghe Flutur cântecul „Ghiţă, măi Gheorghiţă”, cu versuri modificate pentru preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursa: Obiectiv de Suceava

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.