Rompetrol a investit 10 milioane dolari pentru reţeaua de benzinării

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a finalizat in perioada ianuarie-aprilie 2009 constructia a 14 noi benzinarii, valoarea totala a investitiilor ridicându-se la peste 10 milioane dolari, potrivit unui comunicat al companiei.
Din totalul celor 14 noi benzinarii, 5 sunt statii proprii si noua sunt statii mobile Rompetrol Expres.

‘În 2009, intentionam sa deschidem alte 75 de benzinarii in România, dintre care cinci statii proprii, 40 Rompetrol Expres si 25 de baze interne, dedicate marilor consumatori de carburantľ, a declarat directorul general al Rompetrol Downstream, vicepresedintele Retail si Marketing al Grupului Rompetrol, Titov Buzescu.
Benzinariile sunt situate in Cluj, Constanta, Târgu Mures, Golesti si Tecuci, iar statiile Rompetrol Expres in Iasi (localitatea Bivolari), Olt (Serbanesti si Redea), Braila (Victoria si Gropeni), Arges (Lunca Corbului), Gorj (Ticleni), Teleorman (Buzescu) si Dolj (Motatei).
Compania a introdus recent in reteaua proprie de benzinarii si in statiile partener noua gama de carburanti premium Alto. Benzina Alto 101 asigura o imbunatatire a performantelor automobilului, a randamentului si fiabilitatii motorului, in timp ce motorina Alto55 ofera, prin cifra cetanica ridicata, o putere crescuta a motorului si o reducere semnificativa a consumului.
Rompetrol Downstream opereaza pe plan intern peste 450 de benzinarii si 7 depozite de carburanti, fiind prima retea care comercializeaza inca din anul 2003 exclusiv carburanti la standarde euro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.