Cum îţi apar două milioane de euro în cont peste noapte

– Şeful Corpului de Control al Guvernului, Sorin Alăzăroaie, a devenit milionar în euro la începutul acestui an, conform declaraţiei sale de avere.

Cotidianul „Gândul” a încercat să afle reţeta succesului chiar de la secretarul de stat, dar domnul Alăzăroaie era într-o şedinţă. Din declaraţia sa de avere, de la data de 18 februarie 2009, nu reiese cum şeful Corpului de Control a reuşit să se îmbogăţească. Cert este faptul că, din acelaşi document, reiese că Alăzăroaie ar fi trebuit să fie falit.

Fost avocat partener al Societăţii Popoviciu Niţu şi asociaţii (suspendat din calitatea de membru al Baroului Bucureşti), secretarul de stat a câştigat, în 2008, 1.696.666 lei.

Tot anul trecut, Alăzăroaie a împrumutat unei doamne (Mariana Dodan), cu care împarte şi un apartament în Bucureşti, suma de 1.700.000 de lei. Practic, secretarul de stat ar trebui să aibă în minus 3334 lei.

Cu toate acestea, conform declaraţiei de avere, în 2009, şeful Corpului de Control al Guvernului are într-un cont bancar suma de 1.709.027 de euro.

Aceşti bani nu apar însă la lista de venituri pe 2008, deşi legea spune clar că cei cu funcţii de conducere trebuie să declare absolut toate câştigurile pe anul anterior.

Continuarea în Gândul

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.