Ilie Năstase joacă tenis cu trecătorii din faţa primăriei din Paris pentru a promova România

– Campania de promovara internationala a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi, va incepe pe data de 5 iunie la Paris, o data cu lansarea turneului de tenis de la Roland Garros

„In cadrul evenimentelor organizate de Ministerul Turismului la Paris, in timpul Turneului de tenis de la Roland Garros, bannere apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi vor decora timp de o saptamana celebrul bulevard parizian, Champs Elysees”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului.

Pe esplanada Primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati.
Impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi, acesta va oferi turistilor din Paris carti postale de promovare a turismului romanesc.

Campionii vor fi prezenţi şi în clipurile video de promovare a turismului naţional, clipuri ce vor rula în respectiva zonă.  În piaţa din faţa primăriei vor fi prezentate tradiţiile româneşti, printr-un ansamblu de dansuri populare care va oferi lecţii de dans în mai multe puncte din piaţă.

Campania se va baza şi pe afişe şi cărţi poştale, pe care fiecare sportiv va fi asociat cu un animal sau o pasăre: Hagi cu un urs carpatin, Ilie Năstase cu un râs, iar Nadia cu o egretă.

Alte afişe includ frumuseţile naturale specifice turismului românesc şi fiecare sportiv va recomanda una dintre ele. Astfel, imaginea asociată lui Năstase prezintă un fileu de tenis întins peste un canal din Deltă, cea pentru Nadia – o bârnă pe post de pod peste o cădere de apă dintr-un peisaj sălbatic, iar în cazul lui Hagi s-a optat pentru un teren de fotbal trasat pe o pajişte dintr-o zonă montană, specifică turismului rural.

Mesajul de pe cartea poştală este sugestiv: “Îl cunoaşteţi pe Năstase (Hagi sau Nadia), descoperiţi alte comori ale României”.

Continuarea în Cotidianul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.