Panasonic aduce în România cele mai rapide carduri de memorie din lume

Compania Panasonic lanseaza in România, la sfârsitul lunii iunie, primele carduri de memorie SDHC din clasa 10, cele mai rapide medii de stocare de acest tip din lume, conform SD Card Association.
Noile carduri vin in intâmpinarea cererii tot mai mari de pe piata pentru stocarea de continut video cu rezolutie mare, dar mai ales high-definition.

Totodata, cardurile din clasa 10 au posibilitatea de a scrie secvential un volum foarte mare de date, in mod continuu, fara a pierde pasaje din inregistrare si fara sa se opreasca, pâna când mediul de stocare se umple.
În prezent, Panasonic este prezenta pe piata cu carduri de memorie din clasa 6, iar mode lul cu capacitate de 32 GB a primit premiul TIPA 2009 la categoria “Cel mai bun mediu de stocare al imaginilor”.
În afara liniei Gold, Panasonic va lansa si o gama de carduri Silver din Clasa 4, cu o viteza de scriere de pâna la 20 MB/s, ideala pentru inregistrari high-definition. Toate cele trei modele din gama SILVER vin ambalate in cutii ecologice, cantitatea de plastic folosita la acestea fiind cu 90% mai mica decât la modelele anterioare.
Panasonic Corporation are sediul la Osaka, Japonia, si este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Compania ocupa locul 3 in index-ul Fortune 500 Electronics&Electrical Equipment.
Divizia din România a producatorului nipon a raportat, in anul fiscal 2008-2009, incheiat la 31 martie, o cifra de afaceri de 166 milioane lei, in scadere cu 85% fata de anul anterior, dar si cu 82% fata de planul de afaceri estimat. În prezent, pentru Panasonic România lucreaza 40 de angajati. Panasonic a intrat pe piata autohtona in anul 1996, când a preluat societatea Electronica International.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.