EUR
4,84 RON
(-0.04%)
USD
4,30 RON
(-0.35%)
GBP
5,37 RON
(-0.02%)
CHF
4,55 RON
(-0.12%)
BGN
2,47 RON
(+0.02%)
BYN
1,77 RON
(+0.17%)
CAD
3,17 RON
(-0.35%)
RSD
0,04 RON
(+0.01%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.39%)
CZK
0,18 RON
(+0.23%)
INR
0,06 RON
(-0.32%)

S-au rărit chinezii la Palas

– Colonia chinezească de pe şantierul PALAS s-a subţiat serios, fapt recunoscut de dezvoltatorii proiectului. Imediat pe piaţă a început să se vorbească iarăşi de o iminentă închidere a şantierului pe motiv de probleme financiare, fapt negat însă de developerul PALAS şi finanţator. Realitatea de pe şantier arată, în fapt, că se lucrează mai lent şi cu mai puţini oameni decât anul trecut.

.

Responsabilul PR al PALAS-ului, Gabriela Doboş, admite că de pe şantier au plecat, recent, mai mulţi chinezi dar precizează că e vorba de „un transfer spre şantierul de la Timişoara. Avem acolo o extindere şi au fost transferaţi mai mulţi muncitori şi utilaje”.

Responsabilul PR de la PALAS susţine că lucrările sunt în grafic. „Se lucrează intens, dar muncitorii care nu se văd cu ochiul liber lucrează la interioare, pentru că avem câteva imobile ce sunt în stadiul de finisaj”, a precizat Gabi Doboş.

Aceasta a completat că nu se pune problema sistării lucrărilor din cauza unei opriri a liniei de finanţare, declaraţii similare oferind oficial şi reprezentanţi ai UniCredit.
.

Firmele reclamă pe la colţuri dar, oficial, spun că-i bine

De mai bine de o lună, se vehiculează că mai multe firme care lucrează la PALAS sunt nemulţumite de nivelul plăţilor şi se pregătesc să abandoneze şantierul. Oficial, însă, firmele respective neagă informaţia. „Nu e deloc adevărat. Nu am nicio problemă cu PALAS-ul, sunt cu plăţile la zi. Să dea Dumnezeu să fie pe toate şantierele la fel. Aici nu e ca la Arena sau în alte locuri”, a declarat managerul RADALEX, Radu Ciprian Condurat.

Sursa: Iaşicastiga.ro
.

Mai multe despre acest subiect:.

Chinezii de la „Palas” îşi fac ucenicia pe „plantaţia” personală a lui Iulian Dascălu

Iulian Dascălu s-a gândit că, pentru a preveni executarea unor lucrări de proastă calitate la proiectul „Palas”, micii chinezi trebuie rodaţi şi formaţi pentru viitoarele activităţi ce le vor presta în cadrul măreţului proiect. Şi unde în altă parte decât pe şantierul propriei case din apropierea Grădinii Botanice?

Articol publicat pe www.FINANCIARUL.ro

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata