Delta Air Lines şi Air France lansează cursa Bucureşti – New York

Delta Air Lines si Air France introduce din 2 iunie o cursa directa intre aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si aeroportul JFK din New York, acesta fiind singurul zbor direct disponibil intre aceste doua aeroporturi, infromeaza un comunicat al celor doua companii.
Cursa directa dintre cele doua destinatii, operate de Delta Air Lines, face parte din acordul de Joint Venture dintre Delta si Air France – KLM.

Pasagerii pot beneficia de o oferta speciala Delta si Air France la economy, pentru o calatorie Bucuresti si New York dus-intors de 497,94 euro, toate taxele incluse, daca achizitia se face pâna in data de 9 iunie 2009, iar calatoria are loc intre 2 si 30 iunie.
Pentru pasagerii care doresc sa zboare cu clasa premiata BusinessElite, Delta ofera un pret special de 2192,94 euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri intre 2 iunie si 30 septembrie 2009. Aceasta oferta este valabila pâna in data de 9 iunie, perioada calatoriei trebuie sa fie de cel putin o saptamâna iar cumpararea biletelor sa fie realizata cu 14 zile in avans.
“Aceste oferte speciale sunt o mare oportunitate pentru pasagerii care doresc sa calatoreasca cu singura cursa non-stop dintre România si Statele Unite pe perioada verii” a spus Corina Enciu, Manager Comercial Delta in Romania.
“New York este o destinatie importanta pentru toate familiile, de aici putând lua zboruri catre mai mult de 40 de destinatii din Statele Unite ale Americii, Canada, America Latina si Caraibe”.
Zborurile sunt disponibile pentru rezervare prin agentiile de turism, Delta si Air France sau online la delta.com si airfrance.ro
Grupul Air France KLM cuprinde un holding si doua companii aeriene care si-au pastrat marca si identitatea. Împreuna deservesc o vasta retea globala structurata in jurul hub-uri lor de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol. În prezent, grupul are peste 100.000 angajati, transporta 74 milioane de pasageri anual, catre 248 de destinatii din intreaga lume, si opereaza o flota de 621 de aeronave.
Aceasta o claseaza drept prima din punct de vedere al cifrei de afaceri la nivel mondial, care s-a situat la 23,97 miliarde de euro in IATA 2008/2009. Air France si KLM sunt membre ale Aliantei SkyTeam, ale caror servicii se intind in intreaga lume. Air France a fost infiintata in 1933, KLM, in 1919.
Delta Air Lines este cea mai mare companie aeriana din lume oferind zboruri catre 368 de destinatii din 66 de tari si deserveste mai mult de 170 milioane de pasageri in fiecare an.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.