Faza zilei: acelaşi politician în dublu exemplar, pe un afiş electoral

– Campania electorală naşte monştri în Photoshop. Ultima gafă au făcut-o cei de la PSD, prin agenţia de publicitate care le face afişele. Astfel, într-un uriaş banner în care apare Mircea Geoană, alături de candidaţi la europarlamentare, ieşeanul Cătălin Ivan apare de două ori. Despre acest „caz straniu de dedublare” scrie Mihai Dobrovolschi, pe blogul său, care se amuză copios: „umbla vorbe ca sunt de fapt doi fraţi gemeni”.

Ivan preia gluma şi o duce mai departe, apărându-se cu cea mai bună armă – umorul, relatează Ziarul de Iaşi. „Alegerile europarlamentare au venit cu un specific total aparte…În fiecare moment trebuie să fii în cel puţin două locuri, fie la TV şi la Radio, fie în mai multe comune din judeţ, fie undeva în tară şi în Iaşi în aceeaşi zi, la exact aceeaşi oră.

Nevoia de dedublare este atât de mare încât se pare că, telepatic, a fost transmisă şi celor care s-au ocupat cu partea de creaţie a materialelor de campanie. Mihai Dobrovolschi spune că este vorba de manipulare. Eu cred că este vorba pur şi simplu de faptul ca avem o comunicare perfectă între candidaţi şi cei care gândesc campania electorală. Pur şi simplu mi-au ghicit gândurile”, scrie Cătălin Ivan pe blogul său.

Foto: Mihai Dobrovolschi

loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. pepe spune

    Pai este un mesaj subliminal la limita legii: moldoveanul trebuie sa ramana in memoria privitorului si sa-i vina in cap ideea sa-l voteze; dar geaba’, ca si fraierii s-au trezit si nu mai merg la vot!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.