Echipa de fotbal Ceahlăul „înghite” 5,6 miliarde de la bugetul local

– Municipalitatea Piatra Neamţ a alocat de la bugetul local 5,6 miliarde de lei vechi pentru participarea echipa de fotbal Ceahlăul în Liga I.  Este cea mai mare sumă alocată unei activităti sportive din municipiu.

.

Spre exemplu,  Volei Club Unic va primi de la bugetul local 3 miliarde de lei vechi pentru sărbătorirea a 45 de ani de existentă a clubului. Aceeaşi sumă va fi alocată şi pentru Volei Club Municipal şi tot pentru celebrarea celor „45 de ani de tradiţie şi performanţă”.

Handbalul feminin pietrean a primit de la primărie suma de 1 miliard de lei vechi pentru promovarea acestui sport la competiţii, iar Liceul cu Program Sportiv a primit 3 miliarde de lei, tot pentru participarea la competiţii.

Au mai fost alocate 300 de milioane pentru Clubul Montan Român care organizează anul acesta o expediţie denumită „România Eco – Greenland Expedition 2009”.
Municipalitatea a alocat 120 de milioane de lei vechi pentru Asociatia Club Sportiv Ceahlău în vederea organizării cupei „Prichindelul“.

Alte 100 de milioane de lei au fost date antrenorilor de la Vyp San Gym care se ocupă de pregătirea şi promovarea înotului de performantă. Clubul Sportiv Ecvestru nu a primit nici un leu, mizându-se pe cele 420 de milioane alocate de Consiliul Judeţean pentru etapa de Cupă Mondială.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata