EUR
4,84 RON
(-0%)
USD
4,28 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(0%)
BGN
2,48 RON
(-0.04%)
BYN
1,77 RON
(0%)
CAD
3,15 RON
(0%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,98 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

„Devin şomer pentru că banii au altă destinaţie: Mihaela Rădulescu!”

Proiectul de hotărâre privind finanţarea cu aproximativ 20.000 de euro, fără TVA (7.500 de euro de la Primăria Piatra- Neamţ şi 11.825 de euro de la bugetul judeţului) a ultimei emisiuni „Duminică în familie”, realizată de Mihaela Rădulescu, a fost aprobat.

Referitor la această decizie a edililor municipiului, prezentăm în cele ce urmează opinia unui locuitor al oraşului Piatra Neamţ,  exprimată într-un comentariu postat pe site-ul Revistei Financiarul şi semnată cu numele Mihai Nemteanu:

.

„Este extraordinara initiativa domnului primar.

Am primit acesta stire cu bucurie … la fel cum am primit si vestea ca-mi pierd locul de munca. Inca mai sunt salariat (acum sunt in preaviz) la SC COMPANIA ROMPREST, societatea care de mai bine de 2 ani de zile efectueaza servicii de salubrizare stradala in Piatra Neamt.

De curand am primit vestea concedierii pe motiv ca Primaria este restanta la societatea la care lucrez cu aproximativ 4.000.000 RON … adica patruzeci de miliarde… facturi neplatite din ianuarie 2008.

Din acesta cauza societatea ROMPREST nu mai dispune de bani pentru a se finanta singura in continuare si inchide puntul de lucru Piatra Neamt si eu devin somer. Eu si inca alti 72 de colegi de munca.

Asadar… Primaria Piatra Neamt isi face reclama turistica la TV cu 20000 de euro, in timp ce locuitorii orasului devin someri.
Traiasca Democratia!!, Traiasca Capitalismul!! , Traiasca Domnul Primar Primar Pinalti !!!

PS: poate de pe urma turistilor atrasi cu cei 20000 de euro voi castiga si eu macar atat cat sa-mi platesc ratele la banca. … sau poate nu … poate vor castiga doar baronii locali, “smecherii” orasului, mana aia de oameni pe care domnul Primar ii cunoaste bine !!!”

.

Mai multe despre acest subiect:

Cadoul lui “Pinalti”: 20.000 de euro din bani publici pentru Mihaela Rădulescu

Răduleasca a băgat zâzanie în CJ Neamţ

.

Citește și
2 Comentarii
  1. iulia spune

    a ramas Raduleasca la banii primariei din Piatra…ce sa zic..asta care declara ca a ramas somer din cauza ei nu stie ce zice…

  2. ortega spune

    cutra asta a fost invatata sa fure din banii publici . aduceti-va aminte teledonurile smecheresti a caror suma finala n-o stia nimeni . au furat ei oameni cu societati comerciale bine puse la punct , gen GELSOR , dar mihaela . mie imi este mila de cei langa care se va pripasi . ii va aduce in sapa de lemn .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata