Primăriile nu vor pierde banii cheltuiţi pentru renovarea satelor

Deşi luate individual, cererile depuse de consiliile locale din judeţ ar fi trebuit respinse, acestea vor fi acceptate în cele din urmă.

Consiliile locale din judeţ nu vor pierde banii plătiţi firmelor care le-au întocmit proiectele de finanţare pentru măsura 322 privind renovarea şi dezvoltarea satelor. Intr-un comunicat de presă transmis de APDRP, se arata ca:

„ Pentru a facilita accesarea fondurilor nerambursabile şi mai ales pentru a veni în sprijinul beneficiarilor Măsurii 322 care ar fi riscat să piardă banii investiţi deja pentru documentaţia aferentă proiectelor, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit a luat hotărârea de a accepta avizele, acordurile, autorizaţiile, adeverinţele sau certificatele de urbanism emise anterior şi pentru consiliile locale sau primării. ”

Instituţia a lansat săptămâna trecută prima sesiune a acestui an pentru depunerea proiectelor de investiţii aferente măsurii 322, iar principalii beneficiari sunt comunele şi asociaţiile de dezvoltare intercomunitară.

Sursa: Ziua de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata