Turiştii străini cred că Iaşul este un oraş frumos, dar nesigur noaptea

In Iasi este mai ieftin sa-ti inchiriezi pe cateva zile un apartament, decat o camera de hotel. Este mai avantajos sa mergi cu taxiul si este bine sa eviti zonele mai indepartate de centru, noaptea. Acestea sunt doar cateva dintre cele cateva zeci de afirmatii ale unor turisti straini care au vizitat Iasul si le-au adresat sfaturi altor internauti care doresc sa ajunga in capitala Modovei.


Pentru o englezoaica, Janice
, care cere, pe www.tripadvisor.com parerea comunitatii despre o vizita in Iasi, forumistii au tot felul de informatii utile. Printre ele, una la obiect:

Citeste si:  Schimbul de terenuri pentru Aeroport a intrat, din nou, pe o linie moartă

” Evita sa parasesti centrul orasului, noaptea. Este o zona placuta, cu multi oameni. Se numeste Stefan cel Mare si nu circula acolo masini, sambata si duminica. ”

Problema este ca turistii straini nu stiu ce sa caute in Iasi, pentru ca informatiile despre obiective turistice sunt extrem de putine. Pe cele trei site-uri cu pareri despre calatorii, se face referire la doar cinci obiective turistice: Palatul Culturii (inchis pentru reparatii), Casa Mihai Codreanu (descoperita de turisti doar pentru ca se gaseste vizavi de Bolta Rece, Trei Ierarhi (cu schele), Teatrul National Vasile Alecsandri (inchis de cativa ani buni tot pentru reparatii) si Mitropolia Moldovei si Bucovinei (aflata si ea in restaurare).

Citeste si:  "Suzuki România" susţine că "Doly" Iaşi nu este dealer autorizat, dar îi acceptă practicile "neortodoxe"

Sursa: 7est

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close