Sunt angajat în afara ţării. Pot beneficia de programul „Prima Casă”?

– Ca urmare a numeroaselor întrebări primite de la cititorii noştri în legătură cu acordarea creditelor în cadrul Programului Prima Casă, revista FINANCIARUL, în parteneriat cu Banca Transilvania, lansează secţiunea „Prima Casă: întrebări şi răspunsuri”.

– Veţi găsi în cadrul acestei rubrici răspunsuri punctuale la întrebările dumneavoastră, oferite de Zoltan Kelemen, Ofiter Comercial Produse Non Card din cadrul Băncii Transilvania.

.

Marilena: Daca sunt angajat in afara tarii si am un contract de munca nedeterminat cu un salariu de 2000 euro, fara alte credite, pot obtine acest credit?

Nicoleta: Daca sunt in Spania cu contrat de munca pot beneficia de acest credit?

Branceanu Ovidiu: Daca am un contract in strainatate mai mare sau egal cu suma minima ceruta, ma pot incadra in acest program?

Răspuns: Veniturile din străinătate sunt considerate eligibile şi pot fi luate în calcul pentru credit in cadrul Programului Prima Casă.

.

Loading...
loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. karina spune

    muncesc in spania cu contract indefinit de 1 an si 2 luni , as dori sa fac un imprumut pentru am cumpara o casa in romania constanta.de ce acte am nevoie si daca este posibil sa mi se accorde acest un imprumut de 35.000 de euro pentru un aparatament?multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.