4.400 euro pe apartament, preţul la primul bloc unde vor începe lucrările pentru reabilitarea termică

Primaria municipiului Suceava a primit deja proiectul de executie pentru primul bloc la care vor incepe lucrarile de reabilitare termica. Potrivit viceprimarului Viorel Seredenciuc, valoarea lucrarilor pentru blocul cu 12 apartamente de pe strada Gherasim Buliga a fost estimata la 223.000 de lei, adica 4.430 de euro pentru fiecare apartament in parte. Din aceasta suma, proprietarii vor contribui cu cate 880 de euro de apartament.

Viorel Seredenciuc a precizat ieri, in conferinta de presa, ca dupa ce municipalitatea va primi alte doua-trei proiecte de executie va fi organizata licitatia pentru selectarea firmei care se va ocupa de reabilitarea termica a blocurilor.

Citeste si:  Covasna: Ger năpraznic la Întorsura Buzăului - minus 34,6 grade Celsius

Amintim ca in acest an Consiliul Local a alocat suma de 8 milioane de lei pentru reabilitarea termica a 31 de blocuri, alti opt milioane de lei fiind alocati de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei de la bugetul local. „Pe masura ce vor sosi proiectele, vom organiza licitatii pentru executia lucrarilor„, a explicat Viorel Seredenciuc.

Sursa: Obiectiv de Suceava

Citește și
3 Comentarii
 1. vivi spune

  incredibil cat se fura. in pitesti se „reabiliteaza” pentru 24 milioane lei vechi per apartament. ce contine? numai polistirean de 8cm + tencuiala + vopsea.

 2. gogu spune

  La pretul asta eu nu sunt de acord sa „reabiliteze” nimic. Pai costurile reale sunt cu totul de 880 euro/apartament, nu doar contributia cetateanului. Restul pana la 4400 euro/apartament il fura ei. Eu unul nu le dau bani pentru asa ceva.

 3. mike spune

  pret/mp de „reabilitare” este de 120 ron. restul ar trebui sa fie acoperis, izolarea subsolului si geamurile termopan. Pret practicat pentru un apartament cu 2 camere la care am schimbat si tamplaria a fost de 4000 lei… deci 800 si ceva de euro.

  Concluziile le puteti trage singuri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata