Antena 1 a tras ţeapă băcăuanilor: Romanian Top Hits nu se televizează

Antena 1 a lasat municipalitatea Bacau cu buza umflata, dupa ce televiziunea din Capitala a decis sa nu mai transmita in direct Romanian Top Hits, la acest sfarsit de saptamana.

.

Astfel edililor bacaului care au consumat 4,5 miliarde ROL din bugetul local pentru a finanta ediţia cu a IV-a a evenimentului, desfăsurat in intervalul 31 iulie – 1 august, li s-a tras practic clapa.

Aceasta întrucât toata tevatura numita Romanian Top Hits a avut drept tinta promovarea Bacaului in plan national, printre oraşele care organizează evenimente de talie internationala.

„Putem atrage investitori, putem sa ne facem cunoscuti. Deja am creat un brand cu Romanian Top Hits la Bacau. In plus, 100 de mii de euro nu e o suma foarte mare pentru amploarea evenimentului”, a sustinut viceprimarul Dragos Luchian.

Din pretul oficial platit de municipalitate, 4,5 miliarde ROL, circa 250 milioane ROL reprezinta taxele platite catre Uniunea Compozitorilor, dar si cheltuielile cu utilitatile.

Initial se stabilise ca evenimentul sa fie transmis in direct de Antena 1, in intervalul orar 20.30-23.30, intre timp bucurestenii s-au razgandit, iar dintr-un eveniment cu expunere media nationala, Romanian Top Hits a ramas doar un soi de festival al berii mai scump, dar fara bere si mititei.

Sursa: Desteptarea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.