EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

AVAS a decis suspendarea procedurii de achiziţie publică de servicii de publicitate pentru anul 2009

0

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a decis suspendarea procedurii de achizitie publica de servicii de publicitate pentru anul 2009, ca urmare a primirii, la data limita de depunere a ofertelor (29 iulie 2009), a doua contestatii din partea unor agentii de publicitate interesate sa participe la aceasta licitatie.

Potrivit unui comunicat al AVAS, pâna la solutionarea acestor contestatii de catre Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, pentru a nu periclita aceasta procedura, cât si pentru a da sanse egale tuturor participantilor interesati, Autoritatea a decis suspendarea licitatiei, ocazie cu care termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit.

Pâna la primirea unui raspuns din partea Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor si comunicarea noului termen de depunere a ofertelor prin intermediul sistemul SEAP (www.e-licitatie.ro).

AVAS solicita sprijinul mass-media pentru mediatizarea acestei licitatii in vederea primirii unui numar cât mai mare de oferte. AVAS considera ca acest demers duce la o procedura de achizitie publica transparenta, accesibila si bazata pe o concurenta cât mai mare.

Pâna la aceasta data si-au manifestat interesul pentru licitatia organizata de AVAS urmatoarele agentii de publicitate:

Media Consulta International, Best Advertising&Consult, Media Investment Communication si Media Partnership, Brands Talk Advertising, Ars Advertising, Ventis Global Consulting si Optimedia.

În data de 17 iunie, AVAS a publicat, prin intermediul sistemului SEAP, anuntul de declansare a proceduri de achizitie publica de servicii de publicitate.

Activitatea de publicare a anunturilor de privatizare si valorificare, precum si cea de promovare a societatilor comerciale din portofoliul propriu, in vederea atragerii de investitori privatizarii desfasurata de AVAS este obligatorie pentru Autoritate fiind impusa de prevederile legii.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.