EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Viorel Roman: în imobiliare, cererea există fără probleme pentru suma de 700-800 euro/mp

2

– Omul de afaceri Viorel Roman, care deţine prin SC Scala Real Estate SA circa 33% din actiunile Siretul SA, a recunoscut că producatorul pascanean de perdele si textile va investi într-un cartier de blocuri in Bacau

– „Daca o sa construiesc la pretul de 500 de euro pe metru patrat, iar cererea exista fara probleme pentru suma de 700-800 euro pe metru patrat, atunci rezulta un profit de peste 200 euro la fiecare metru patrat construit”, este calculul făcut de Roman

.

Acesta a mentionat ca proiectul imobiliar ar urma sa cuprinda 12 blocuri construite in doua etape, în zona Gheraesti (judeţul Bacău).

„Da, intr-adevar, vrem sa ridicam impreuna cu Siretul un complex rezidential in Bacau de sase blocuri in prima faza si, ulterior, inca sase. Vom merge pe costuri minime, adica efectiv 500 de euro pe metrul patrat. Intreg ansamblul va avea suprafata de 10.000 metri patrati construiti”, a specificat Roman.

In conditiile date, investitia se ridica la aproximativ 5 milioane euro, jumatate din finantare fiind asigurata din fonduri proprii, iar diferenta prin credit bancar.

„Ideea este ca, in medie, suprafata unei locuinte sa fie de 100 mp”, a completat Roman care a adaugat ca imobilele vor fi compuse din parter si cinci etaje plus mansarda.

Potrivit lui Roman, profitul care ar putea intra in contul omului de afaceri este unul destul de consistent. „Daca o sa construiesc la pretul de 500 de euro pe metru patrat, iar cererea exista fara probleme pentru suma de 700-800 euro pe metru patrat, atunci rezulta un profit de peste 200 euro la fiecare metru patrat construit”, a apreciat Roman.

Potrivit Bursei de Valori Bucuresti (BVB), unde societatea pascaneana este listata, studiul de fezabilitate al proiectului imobiliar ar urma sa fie gata la finele acestei luni.

Sursa: Ziarul de Iasi

loading...

Citește și
Loading...

2 Comentarii
  1. gigi spune

    Viorel Roman cel mai mare parsiv si sarlatan.Si-a batut joc de Siretul SA Pascani a dus-o la faliment.Cu astfel de oameni colaboreaza Patriarhul Daniel???

  2. gigi spune

    Verificati si dvs cum a vandut Viorel Roman unele cladiri si o parte din pamantul pe care il detinea Siretul Pascani.Nu avea nici un drept sa faca asta chiar daca este actionar majoritar.Dupa vanzarea acestora si-a insusit toti banii bagand pe gatul Siretului Pascani o masina de facut crema Nivea.Astfel Siretul a pierdut banii si s-a ales cu asceasta masina care nici macar nu este la societate.Viorel Roman impreuna cu nepoata sa Nicoleta Atodiresei numita directoare cu o zi inainte de a se face tranzactia si care a semnat pentru vanzarea pamantului pe care se afla aplasat Penny Marchet ar trebuie sa raspunda penal pt aceasta hotie.Rusine Domnule Roman Viorel a-ti devalizat o societate care are foarte multe comenzi de perdele si mult potential.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.