Poşta Română reduce de la 1 august 2009 tarifele pentru trimiterile de broşuri şi cataloage

Compania Posta Româna va reduce, de la 1 august, cu pâna la 44%, tarifele pentru trimiterile de materiale publicitare de tipul brosurilor si cataloagelor, care au greutatea cuprinsa intre 21 – 500 grame, potrivit companiei.

Tariful pentru distribuirea materialelor publicitare tip brosuri/cataloage la nivel local va fi de doi lei/kg plus TVA, iar la nivel national de 3 lei/kg plusTVA.

În prezent, tariful pentru materialele publicitare cu greutate de 500 grame expediate la nivel national este de 2,22 lei +TVA/bucata, iar de la 1 august clientul va achita cu 32,4% mai putin, respectiv 1,5 lei +TVA/bucata.

Pentru o brosura cu o greutate de 150 grame, pentru care se achita in prezent 0,535 lei+TVA la nivel local si 0,668 lei+TVA la nivel national, se va plati dupa reducerea de tarife suma de 0,3 lei +TVA, iar la nivel national 0,45 lei +TVA (reducere de 44% pentru distribuire la nivel local si de 32,6% la nivel national).

“Reducerea tarifara pentru trimiteri cu greutatea mai mare de 21 grame a fost decisa ca urmare a redefinirii serviciilor de publicitate Postmesager/Postmesager Plus, dar si a includerii unui nou serviciu in oferta Postei Române, Postcatalog”, se arata intr-un comunicat al Postei Române.

Prin serviciile Postmesager/Postmesager Plus, Posta Româna va distribui foi volante, pliante sau alte materiale publicitare din aceeasi categorie, cu greutatea cuprinsa intre 1- 20 de grame.

Tariful pentru aceste prestatii ramâne neschimbat, pentru Postmesager 4,25 lei/kg la nivel local si 5,30 lei/kg la nivel national, iar pentru Postmesager Plus se percepe un tarif de 5,30 lei/kg pentru distribuire la nivel local si 6,40 lei/kg pentru distribuire la nivel national.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.