Fugind de jurnalişti, Băsescu şi-a uitat soţia la un eveniment din Mamaia

Pentru a evita întrebările „indiscrete” ale jurnaliştilor, preşedintele Traian Băsescu a început să plece în grabă de la unele evenimentele unde este invitat. Fuga de duminică, însă, de la lucrările Asociaţilor Comunelor din România, desfăşurată la Mamaia, nu i-a reuşit. Potrivit jurnaliştilor de la Gardianul, şeful statului a uitat la ieşire un mic amănunt: soţia.

.
Sperând să ajungă cât mai repede la maşina prezidenţială neinterogat de niciun reprezentat al mass-media, Traian Băsescu şi-a dat seama, înainte de a închide portiera maşinii, că soţia sa, Maria, care îl insoţise la eveniment, nu-i mai era alături, scrie Gardianul.

„Mi-am uitat soţia aici”, a spus şeful statului, care s-a întors la locul evenimentului, în Pavilionul Expoziţional, unde se afla soţia sa.

Şi, dacă tot s-a întors din drum, Băsescu nu s-a mai grăbit, ca prima dată, să părăsească locul evenimentului, şi a mai rămas să viziteze, împreună cu soţia, timp de aproximativ 20 de minute, standurile Târgului Estival de la Mamaia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.