Vine toamna până aleg edilii vânătorii de ţânţari

Licitatia pentru selectarea unei firme care sa stropeasca impotriva tintarilor a fost reprogramata pe data de 31 august.

.

Cum contractul va fi valabil doar 6 luni, septembrie 2009-februarie 2010, exact perioada de toamna-ianrnă când iesenii oricum nu mai sunt deranjati de „insectele biziitoare”, se poate spune ca municipalitatea Iasi face o licitaţie pentru a contracta un serviciu de care nu va mai avea nevoie.

Wasval SRL nu a depus oferta, dar a contestat de doua ori

Reprezentantii Primăriei sustin ca firma Wasval a contestat deja de doua ori caietul de sarcini, obtinina anularea primei proceduri.

„Am modificat caietul de sarcini conform deciziei Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, dar tot a fost depusa o contestatie. Firma nici nu a depus oferta la prima procedura”, a declarat Luminita Salceanu, sefa DSPM, din cadrul Primariei.

Aceasta noua licitatie ar urma sa aiba loc pe data de 31 august. Procedura are o valoare estimata de 800.000 RON, fara TVA.

Contractul ar urma sa fie semnat pentru o perioada de sase luni. Firma care va cistiga licitatia va trebui sa realizeze actiuni de dezinsectie pe o suprafata de 4.500 hectare, tratamente de larvicidare pe o suprafata de 1.500 hectare si tratamente fitosanitare, combaterea daunatorilor de vegetatie, pe o suprafata de 2.500 hectare.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.