Băile Oglinzi, modernizate cu 20 de milioane de euro

1

• baza de tratament va functiona numai în cadrul hotelului de patru stele ce va fi construit pentru clientii elitisti • apele minerale de la Oglinzi se mîndresc cu locul cinci în Europa •

.
Demersurile de modernizare a Statiunii Băile Oglinzi se află într-un stadiu avansat. Mai sunt de obtinut niste avize pentru ca în primăvară să înceapă constructia hotelului de patru stele, destinat segmentului elitist, în care va functiona baza de tratament.

Investitia constă, pe lângă hotelul de patru stele, într-un centru independent de conferinte, centru SPA, cu zonă de agrement sportiv, ludic si de relaxare.

„SIF Transilvania, care este cel mai mare jucător de pe piata turismului românesc, si-a propus să redea turismului Băile Oglinzi, printr-o investitie de 20 de milioane de euro, astfel ca aceasta să redevină Perla Moldovei”, a declarat directorul staţiunii Dana Tibeică, vicepresedinte al Patronatului Balnear din România.

Pentru turistii cu venituri medii vor fi renovate, începînd din această toamnă, cele două hoteluri deja existente.

„Lucrurile merg mai greu fiindcă toate avizele se obtin la standarde europene. Mai trebuie lucrat putin la proiect. Apa din izvoare va fi utilizată doar pentru constructia nouă în cadrul căreia va functiona o bază de tratament modernă, vrem să înlocuim absolut tot ce a rămas din vechea aductiune de apă sărată”, a declarat Tibeică.

La Oglinzi ar urma să fie tratate afectiunile reumatismale, afectiunile neurologice periferice, afectiuni ginecologice.

Până în prezent s-a realizat concesionarea factorului natural de cură, apa minerală terapeutică. „În plus, s-a constatat că aerul de la noi este foarte bogat în ioni negativi, iar această ionizare ajută foarte mult în afectiunile neurologice”, a precizat directorul statiunii.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Citește și
1 Comentariu
  1. michy spune

    20mil????????????
    5 mil pt imbunatatire si 15 mil in buzunarele voastre!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.