Fraţii Negoiţă oferă bonus o maşină la cumpărarea unui apartament

– Prima Casă schimbă politica dezvoltatorilor imobiliari. Aceştia ies pe piaţă cu oferte noi care să se încadreze în plafonul impus de programul Prima Casă, sperând astfel să reuşească să mai vândă din stocul de locuinţe pe care îl au.

.
Pentru a-şi face şi mai atractive ofertele, investitorii oferă bonusuri la achiziţioanare unei locuinţe. Este şi cazul fraţilor Negoiţă care promit o maşină pentru oricine cumpără un apartament de la ei.

„Avem în ofertă o garsonieră la 39.500 euro + tva 5%, un apartament de două camere la 49.000 euro + tva 5%, preţ în care includem şi un automobil Chevrolet Spark, iar pentru cei care doresc să achiziţioneze un apartament de trei camere am pregătit două variante: 74.000 euro + tva 5% sau 79.000 euro + tva 5%, preţ în care includem şi automobilul mai sus menţionat”, ne-a declarat Ionuţ Negoiţă.

„Din punctul nostru de vedere, programul Prima Casă completează fericit variantele de creditare accesate de potenţialii cumpărători şi acesta este un avantaj deosebit de important. Cei care vor putea să achiziţioneze în acest fel o locuinţă sunt oamenii care altfel nu ar fi putut să gestioneze această problemă în viitorul apropiat. Cred că în final acesta este aspectul relevant – impactul social” apreciază omul de afaceri Ionuţ Negoiţă.

„În momentul în care el va deveni realmente operaţional (n.r. programul Prima Casă), va fi cu siguranţă un catalizator al pieţei imobiliare. Dezavantajaţi sunt dezvoltatorii ale căror produse nu se încadrează în acest program, dar pe de altă parte, aceştia vizau probabil un cu totul alt segment de piaţă” a mai precizat Ionuţ Negoiţă.

Sursa: Imopedia.ro

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.