EUR
4,84 RON
(-0.08%)
USD
4,11 RON
(-0.78%)
GBP
5,36 RON
(+0.2%)
CHF
4,49 RON
(-0.29%)
BGN
2,48 RON
(-0.66%)
BYN
1,68 RON
(-0.6%)
CAD
3,07 RON
(-0.06%)
RSD
0,04 RON
(-0.09%)
AUD
2,95 RON
(-0.26%)
JPY
0,04 RON
(-0.38%)
CZK
0,18 RON
(+0.38%)
INR
0,05 RON
(-0.5%)

Nu vă atingeţi de „bibeloul” Udrea!

– Ieri, blonda de la Turism a fost mai importantă decât programul anticriză

Nu m-a invitat nimeni la comisie. Eu sper ca, atunci când mă duc, domnul Orban să fie pregătit”, a declarat Elena Udrea  ieri noapte (în intervalul orar 23:00-00:00) la Realitatea TV, într-o emisiune în direct

– Ministrul Turismului a mai spus că se va duce la Comisia de anchetă privind modul în care s-au cheltuit banii publici numai dacă membrii forului nu se vor lămuri din documentele de pe site-ul instituţiei şi din audierea angajaţilor MT

.

De liniştea Elenei Udrea depinde liniştea coaliţiei. Acesta a fost mesajul mai mult decât transparent, transmis ieri, la întâlnirea săptămânală a reprezentanţilor coaliţiei, de către liderii PD-L omologilor lor social-democraţi.

Potrivit unor surse participante la întâlnire, democrat-liberalii le-au solicitat pesediştilor „să o lase în pace“ pe Elena Udrea şi să renunţe la comisia de anchetă parlamentară în cazul ministrului Turismului.

PD-L a acordat o importanţă mult mai mare acestei teme de discuţie decât celorlalte dezbateri, precum asumarea răspunderii pe Legile Educaţiei sau reducerea cu 20% a personalului din administraţia publică.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Elenei Udrea se reuneşte, astăzi, într-o primă şedinţă, începând cu ora 11:00, pentru a stabili structura de conducere, regulamentul de funcţionare, dar şi programul de lucru.

Comisia este condusă de deputatul PNL Ludovic Orban, ceilalţi membri fiind deputaţii PSD Aura Vasile, Robert Negoiţă, Vasile Bleotu, Dumitru Chiriţă şi Nicolae Bănicioiu, liberalii Claudiu Ţaga şi Adriana Săftoiu şi deputatul UDMR Lakatos Peter.

Democrat-liberalii au anunţat că nu vor participa la şedinţele comisiei de anchetă în cazul Udrea.

Tot astăzi, deputaţii ar urma să hotărască şi când o vor chema la audieri pe Elena Udrea pentru a le oferi explicaţii despre campania de promovare a turismului românesc, Romania, The Land of Choice.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni seară, că va participa la şedinţele comisiei de anchetă în cazul în care parlamentarii nu se vor lămuri din datele postate pe site-ul ministerului şi vor solicita informaţii pe care ea le-ar putea pune la dispoziţie.

Nu m-a invitat nimeni la comisie. Eu sper ca, atunci când mă duc, domnul Orban să fie pregătit. Dacă nu se pot lămuri din datele pe care le avem puse pe site-ul ministerului , dacă sunt informaţii pe care eu pot să le pun la dispoziţie şi nu angajaţii ministerului, sigur, voi merge”, a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.

„Aştept să-mi ofere Ludovic Orban mai multe explicaţii, printre care aş vrea să aflu cum de s-au cheltuit în timpul guvernării PNL peste 20 de milioane de euro în achiziţionarea de maşini pentru Poşta Română„, a spus Elena Udrea.
Surse: Gândul , Realitatea

Foto: rtv

Citește și
2 Comentarii
  1. Cercetatorul spune

    bai… tipa a fost foarte clara si pe fata aseara, la realitatea. astea sunt manevre psd-iste, e din ce in ce mai limpede. Just think for yourselves, ppl!

  2. anonim spune

    tu cred ca glumesti. daca tu crezi ca udrea n-a furat nimic atunci explica si tu averea ei imensa. astia n-au bun simt si nu vor avea niciodata. udrea fura cu zambetul pe buze, asta explica cat de departe a ajuns cu nesimtirea. adica sunt atatea dovezi aduse si tu tot afirmi ca udrea ii nevinovata. daca oamenii ca tine continua sa-i voteze atunci pot si eu sa-mi fac o impresie despre cum va arata tara peste cativa ani, va arata mai rau decat e acum. toti vor bani (pe care bine-nteles ii obtin din mita, furt, cadouri gen „o masina,un rolex,o poseta…etc”), nu sa ne ajute pe noi sa o ducem mai bine sau sa reduca somajul. presa ne-a aratat atatea lucruri dar noi tot continuam sa credem orbeste in „virginitatea” lor? sa fim seriosi… eu cred ca romania e o tara foarte bogata daca astia inca mai au ce fura din ea in ritmul in care fura chiar si acum cu atata nesimtire. „sa traiti bine!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata