Azochim, scos la mezat pe 5 milioane RON

Un colos al judeţului Neamţ, aflat în paragină de ani de zile, a fost din nou scos la licitaţie, de această dată cu valoarea diminuată cu 25 %.

.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.514.525 RON, cu 25 % mai puţin decît valoarea stabilită iniţial prin raportul de evaluare, dat fiind faptul că la precedentele strigări nu s-a prezentat nici un solicitant.

Lichidatorul judiciar va încerca să vîndă, luna aceasta, o parte din SC Azochim SA Săvineşti, respectiv hala de neutralizare cu fazele de evaporare, răcire şi instalaţia de granulare, cu terenurile aferente, ce însumează peste 2.000 de metri pătraţi.

Potrivit lichidatorului judiciar, activele de pe platforma Săvineşti scoase la mezat pot fi vîndute inclusiv persoanelor juridice străine, care nu se află în procedură de reorganizare judiciară sau în faliment.

Sunt permise inclusiv cererile depuse de persoane fizice române care au cazierul „pătat” cu condamnări pentru infracţiuni, însă numai de natură rutieră.

Licitaţia va fi susţinută în ziua de 24 august 2009, însă caietul de sarcini poate fi achiziţionat numai pînă la data 21 august 2009.

Sursa: Ziarul Ceahlăul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.