O şefă din ADRNE va cheltui 114 milioane euro în numele Iaşului

Georgeta Smădu, şeful Direcţiei Planificare, Programare din cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est (ADRNE) a fost desemnată coordonator al Polului de creştere Iaşi.

.

Polul de crestere Iasi are din aceasta saptamina un coordonator. Concursul a fost organizat la sfirsitul saptaminii trecute de catre Ministerul Dezvoltarii si Locuintei. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ieri ca postul a fost cistigat de Georgeta Smadu, angajat in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, cu sediul la Piatra Neamt.

„Smadu va fi coordonatorul Polului de crestere Iasi. Este o profesionista, cunoscuta si la nivelul Ministerului. Sper sa lucrez foarte bine cu ea. Inca de la inceput s-a stabilit foarte clar ca primarul va avea un cuvint de spus in alegerea acestui coordonator. A facut treaba buna la Agentie”, a afirmat primarul Nichita.

Fiecare din cei sapte poli de crestere din tara va avea un astfel de coordonator. El va juca un rol de legatura intre municipalitate, Minister si Agentia de Dezvoltare a fiecarei regiuni.

Coordonatorul Polului de crestere ar urma sa aiba si trei-patru colaboratori. Toti vor lucra pentru implementarea proiectelor din Planul Integrat de Dezvoltare a Polului de crestere.

Municipiul Iaşi va beneficia de 114 milioane euro, fonduri nerambursabile, ca pol regional de crestere.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.