EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Vasile Blaga, nemulţumit de modificarea criteriilor de selecţie la Măsura 322

0

Ministrul Dezvoltarii Regionale si locuintei, Vasile Blaga, s-a declarat indignat, marti, intr-o conferinta de presa, de schimbarea criteriilor de selectie a proiectelor pentru Masura 322 “Renovarea si dezvoltarea satelor”, cu doar o zi inaintea termenului final de depunere a proiectelor.

“Ce am auzit ca e foarte grav e ca s-a schimbat regula in timpul jocului.

Chiar cu o zi inainte in care se puteau depune proiecte – a fost 31 iulie – am inteles ca s-au schimbat indicatorii care stabilesc gradul de saracie, ceea ce este foarte grav si o sa discut cu premierul.

Nu e corect sa consume primarii fonduri foarte multe sa isi faca proiecte si, pe de alta parte, sa ii si dezavantajezi in ultima clipa. Discutam asta cu dl. ministru Sârbu (Ilie Sârbu – ministrul Agriculturii -n.r) si cu autoritatea de management respectiva.

Aseara (luni seara -n.r.) am aflat si i-am spus domnului prim ministru pentru ca este incorect sa schimbi regula jocului, in ultima zi”, a spus Vasile Blaga.

Ministrul a facut referire la faptul ca doar cu 10 ore inainte de expirarea termenului de depunere a proiectelor la birourile judetene, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a emis un ordin de ministru, nr. 510, prin care modifica criteriile de selectie.

Acest ordin inlocuieste o anexa care a cuprins toate comunele din România cu niste indicatori statistici, printre care si gradul de saracie aferent si a modificat astfel punctajul care stabileste gradul de saracie al fiecarei localitati.

Vasile Blaga a precizat ca a avut deja prima discutie cu ministrul Agriculturii pe aceasta tema.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.