CFR SA închiriază spaţii comerciale în gările Bucureşti şi Ploieşti

CFR SA organizeaza pe data de 18 august o licitatie publica, cu strigare, pentru inchirierea de locatii situate in garile Bucuresti Nord, Bucuresti Basarab si Bucuresti Baneasa, Ploiesti Vest si Ploiesti Sud, informeaza Ministerul Transporturilor.

Astfel, cladirea administrativa a Regionalei CFR SA Bucuresti, cu o suprafata totala de 39 mp, cu destinatia “birou si spatii comune”, va fi scoasa la licitatie la un pret minim de pornire 20 lei/mp/luna, plus TVA.

Va fi scoasa, de asemenea, la licitatie Linia CF Bucuresti – Constanta (km 3 + 700), locatie in suprafata de 112 mp, cu destinatia “garaj”, la un pret minim de pornire un leu/mp/luna, plus TVA, statia CF Bucuresti Nord-grupa B, locatie in suprafata de 1,00 mp, pentru amplasare aparat automat “terminal de colectare plati”, de la pret minim de pornire 200 lei/mp/luna plus TVA.

Totodata, va fi scos la licitatie un spatiu in zona statiei CF Bucuresti Basarab, locatie in suprafata de 300 mp, cu destinatia “parcare auto”, la un pret minim de pornire 3 lei/mp/luna plus TVA, si un teren in statia Bucuresti Baneasa, locatie in suprafata de 1.680 mp, cu destinatia “descarcare pacura”, pret minim de pornire de 3 lei/mp/luna plus TVA.

Cei interesati pot participa la licitatie trebuie sa cumpere caietului de sarcini, sa achite taxele si garantia de asigurare pentru locatia respectiva.

Termenul limita pentru depunerea documentatiei, necesara participarii la licitatie, este 14 august 2009, ora 10.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Bucuresti. Contractele se vor incheia pe o perioada de 1 pâna la 3 ani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.