Ciutacu la comisia Udrea: Toate trusturile media au primit fonduri de la MT

48

– Ziaristul Victor Ciutacu a sustinut marti, in fata comisiei Udrea, ca aparitiile televizate ale ministrului Turismului ar fi fost platite, toate trusturile media fiind beneficiare de fonduri ale institutiei.

.

Victor Ciutacu a spus, interpelat de social-democratul Nicolae Banicioiu, ca Elena Udrea nu ar fi aparut la televiziunile din România nici intr-un procent de 10% daca “nu avea de cheltuit niste milioane de euro”.

Potrivit ziaristului, “faptul ca doamna Udrea se da cu calul, cu bicicleta” nu constituie, jurnalistic vorbind, o stire, iar, personal, ar fi relatat “cât de penibil se comporta un demnitar aflat in serviciu public”.

Citeste si:  Udrea: Coldea are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile

Întrebat de Baniciou daca sugereaza ca ministrul ar fi cumparat “bunavointa” jurnalistilor, Ciutacu a raspuns: “A sefilor de redactii”.

Ciutacu a sustinut, in continuare, ca publicaţia la care lucrează a fost primul ziar care a dezvăluit cuantumul sumelor incasate sau de incasat in viitor de catre posturile de televiziune din România, inclusiv de cele din propriul trust media.

“Toata lumea s-a canalizat pe Realitatea si Antena 3. Nu! Altii au beneficiat de mult mai multi bani, iar doamna Udrea de mult mai multa mediatizare. Opincile nu si le-a pus nici la Antena 3, nici la Realitatea. Si le-a spus in trustul care i l-a adus pe Bregovici olecuta mai scump si care a dat o scena de 20.000 pe care ne-a vândut-o cu 65.000. Toti au luat. Cum cântau baietii aia de dupa blocuri: “e foame de bani”“, a declarat Victor Ciutacu.

Citeste si:  Elena Udrea: M-am gândit că ar trebui să scriu o carte despre cele 72 de zile în cătuşe

În contextul acestor afirmatii, Adriana Saftoiu a declarat ca simte nevoia sa-i ia apararea ministrului Udrea.

“Daca doamna Udrea a simtit nevoia sa urce pe cal, doar de presa a depins sa fie mediatizata sau nu”, a spus deputatul PNL. “Si am spus eu ca nu a depins de presa?”, i-a replicat Ciutacu.

“Nu, dar simteam nevoia sa-i iau apararea”, a continuat Saftoiu. “În sfârsit avem o stire: Adriana Saftoiu ii ia apararea doamnei Udrea. Multumesc pentru premiera”, a incheiat Ciutacu.

Comisia parlamentara de ancheta in cazul Udrea a inceput marti audierile, in fata deputatilor fiind chemati mai multi reprezentanti ai presei care au scris despre presupuse nereguli la Ministerul Turismului privind cheltuirea banilor publici.

Citeste si:  DNA cere încuviinţarea urmării penale şi arestării Elenei Udrea pentru noi fapte
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata