Două hectare din ERA Shopping Park, vândute cu 6 milioane de euro?

Retailerul francez de articole si imbracaminte sportive Decathlon, care a deschis primul magazin de pe piata locala in proiectul Militari Shopping din Bucuresti, a cumparat un teren de doua hectare in cadrul parcului comercial ERA Shopping Park din Iasi, detinut de compania cipriota Omilos, unde va construi cea de-a doua unitate din Romania.

.

Informatia ca Decathlon va deschide o unitate in Iasi a aparut initial intr-un raport al firmei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si a fost confirmata ulterior de mai multe surse din piata imobiliara, scrie Ziarul Financiar.

„Decathlon va deschide o unitate in Iasi, in cadrul ERA Shopping Park”, au declarat surse din piata imobiliara, care estimeaza tranzactia la sase milioane de euro, respectiv un pret de 300 de euro/metrul patrat. Reprezentantii Decathlon si Omilos nu au confirmat informatia.

Omilos detinea in Iasi un lot cu o suprafata totala de 35 de hectare, pe care a fost construit pana in prezent un hipermarket Carrefour si o galerie comerciala, un magazin Praktiker, iar o unitate Mobexpert este inca la stadiul de constructie.

.

Cititi si

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.