EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

Orban: Contractele Ministerului Turismului apar cu date false de publicare pe site

1

Presedintele comisiei Udrea, liberalul Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Ministerul Turismului a postat, “ca prin minune”, contractele pe site dupa ce forul parlamentar de ancheta si-a inceput activitatea, ca urmare aparând cu date false de publicare.

.

“Pot sa va informez ca, dupa inceperea activitatii comisiei, au fost postate pe site contracte care nu figurau si care au fost incheiate in mai, in 4 iunie – contractul cu Eventures, contractul cu firma de avocatura au fost publicate pe site.

Dar culmea este ca in privinta acestor contracte care au aparut ca prin minune dupa inceperea activitatii comisiei nu este prezentat dosarul de achizitie complet”, a spus Orban.

Liberalul s-a declarat revoltat, acuzând MT ca a facut postarea documentelor pe site cu date false de publicare.

“Pot sa va spun despre ultimele postari care au fost facute un lucru care ma revolta, este evident ca postarile au fost facute dupa demararea activitatii comisiei, in schimb chiar si aceste postari sunt cu date false de publicare.

Adica nu au data la care au fost postate, deci sunt postate pe data de 11 august sau 12 august si ele au date de postare din  mai sau iunie.

Este deja o intentie vadita si la urma urmei o lipsa de respect inclusiv fata de publicul larg ca ar putea sa accepte o astfel de dezinformare”, a completat Orban.

Deputatii social-democrati Aura Vasile si Dumitru Chirita au propus invitarea responsabilului IT din Ministerul Turismului la audierile de saptamâna viitoare si angajarea de catre comisie a unui specialist in acest domeniu, o decizie in acest sens urmând sa fie luata dupa audierile de joi.

Supărată la culme de dezvăluirile lui Orban, Elena Udrea a anunţat că Ministerul Turismului (MT) va înainta o plângere penală împotriva deputatului PNL Ludovic Orban pentru calomnie şi abuz în serviciu, în urma declaraţiei acestuia că toate cheltuielile de publicitate încheiate de minister nu au avut bază legală.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. Serban spune

    Si-au dat seama cei din comisie ca Udrea este acoperita de documente si o dau pe asta cu postari cu date false? Deveniti penibili! Cititi ce zice Patapievici in EVZ ca sa vedeti de ce ne intoxica cu subiectul asta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.