62 de hoteluri înscrise în programul “O săptămână la mare”, din septembrie 2009

Un numar de 62 de hoteluri, din toate statiunile de pe Litoral, s-au inscris, pâna in prezent, in programul “O saptamâna la mare”, ajuns la a 15-a editie, care se desfasoara in perioada 1 – 30 septembrie, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Românesc.

Aceste hoteluri pun la dispozitia turistilor 8.890 de locuri pe serie, adica 35.560 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toata luna septembrie.

Tarifele, cu TVA, pentru sase nopti de cazare, sunt de 159 lei la un hotel de o stea fara mic dejun, 189 lei la hotel de doua stele, fara mic dejun, si 249 lei cu mic dejun, 219 hotel de trei stele, fara mic dejun si 339 cu mic dejun si 399 lei la hotel de patru stele, cu mic dejun.

Vânzarea se va face conform principiului “primul venit, primul servit”.

Aceasta editie a atras cel mai mare numar de participanti, societati comerciale, de la primul program lansat acum sapte ani, când au fost inscrise 27 de hoteluri, care puneau la dispozi.ie 3.310 locuri.

Citește și
4 Comentarii
 1. Manuela spune

  ma intereseaza doua bilete pe litoral in orice statiune si in orice perioada in septembrie 2009.Locuiesc in Suceava.La ce agentie ma adresez?

  1. admin spune

   Incercati sa alegeti singura, eventual de aici:
   http://www.fptr.org/lamare.html

 2. Tudorascu Laurentiu spune

  Buna,
  Doresc sa stiu care sunt cele 62 de hoteluri inscrise in acest program.
  Multumesc.

  1. admin spune

   Accesati linkul http://www.fptr.org/lamare_hoteluri.html si le gasiti acolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.