Dan Nica: Personalul din unele primării, stabilit pe capricii

Personalul din unele primarii nu a fost stabilit in functie de necesitatile locale ci de capricii, a declarat duminica, la Busteni, vicepremierul Dan Nica.  În opinia sa, descentralizarea este un aspect extrem de important pentru cetatenii tarii.

“Descentralizarea inseamna un lucru foarte important, cetatenii comunelor si oraselor decid ei cum functioneaza serviciile descentralizate si nu cei care au puterea la Bucuresti. Niciodata cineva de la Bucuresti nu stie cum vor functiona lucrurile”, a spus Dan Nica.

Potrivit acestuia, exista in continuare nemultumiri ca o primarie care reprezinta acelasi numar de locuitori “are personal la jumatate sau de doua trei ori mai mare, “ceea ce arata ca acest lucru nu sa stablit pe baza necesitatilor ci pe baza unor capricii in dauna resurselor localitatii respective sau judetului respectiv”.

Vicepremierul Dan Nica a participat, la Busteni, la reuniunea de lucru a structurilor asociative ale autoritatilor publice din România, una dintre temele centrale ale discutiilor referindu-se la descentralizare.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.