Vacanţele ieşenilor au intrat la apă

Faţă de anul trecut, bugetele de vacanţă ale ieşenilor s-au redus cu pînă la 30%. Din lipsă de bani, aceştia renunţă la mîncare, preferînd ofertele doar cu cazare.

Ieşenii sînt în continuare dornici de a pleca în vacanţă, iar numărul turiştilor nu a scăzut, ci s a menţinut constant faţă de anul trecut. Anul acesta sînt la mare căutare ofertele speciale – last-minute, precum şi programul early booking din prima parte a anului„, a spus Ioana Dascălu, agent de turism.

Ofertele „last-minute” ajung să fie chiar şi cu 50% mai ieftine decît cele obişnuite. „Scăderi se înregistrează şi la categoriile de persoane care iau bilete prin sindicate, pentru că nu mai au aceleaşi fonduri”, crede Emil Bugulică, agent de turism.

Oferte tentante

Preţurile variază în funcţie de condiţiile de cazare şi perioadă. Şase nopţi în această lună, la Mamaia, costă între 420 şi 580 RON, iar în septembrie, preţurile vor ajunge între 200 şi 477 RON.

De asemenea, şase nopţi în Bulgaria costă aproximativ 216 euro, pentru şapte nopţi în Tunisia se va plăti 270 de euro, iar pentru Grecia – 290 de euro, toate ofertele incluzînd o masă şi cazare la hoteluri de trei stele. Cele mai căutate destinaţii au rămas şi în acest an litoralul românesc, litoralul bulgăresc, Antalya, insulele din Grecia şi Tunisia.

Sursa: Evenimentul

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.