Antrenorul vedetelor de la Hollywood a dat faliment în România

Radu Teodorescu, antrenorul de fitness printre clientii caruia se numara Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Jodie Foster sau Robert Redford, si-a deschis o sala de fitness si in Bucuresti, insa, in doar cativa ani, afacerea a dat faliment.

.

Sala, ale carei tarife se ridicau pana la 1.000 de euro pe an, a fost lansata cu mare fast la sfarsitul lui 2003, insa nu a reusit sa capteze interesul romanilor, informeaza Gardianul.

Pe vremea comunismului, Radu a plecat din Romania si a primit un post de profesor de educatie fizica la o sala de sport din New York.
Romanul si-a dorit mai mult de la viata si a conceput metode moderne de antrenament. A reusit sa se impuna foarte repede pe piata, iar calitatile sale ca antrenor de fitness au ajuns la urechilor celebritatilor de la Hollywood care i-au si ajuns clienti fideli.

In decembrie 2003, Radu a deschis in Bucuresti, pe bulevardul Mihalache, o sala de fitness si aerobic. Un abonament costa in jur de 1.000 de euro pe an, in timp ce la cluburile de sport obisnuite acesta era de 10 ori mai mic. Sala de sport nu a rezistat mai mult de cinci ani.

La inceputul acestui an, in locul fostului club „Radu Fitness” a luat fiinta o alta sala de sport, patronata de cu totul altcineva, insa cu tarife la fel de mari.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. Quark spune

    N-au invatat nimic … romanul tot roman, sa ceara la fel de mult, va doresc faliment rapid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.