Dividende cu virgulă pentru şase milioane de acţionari la SIF Moldova

Conducerea SIF Moldova a anuntat luni, 17 august, valoarea dividendului pentru o actiune la societatea de investitii financiare. Conform deciziei Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor SIF Moldova SA, dividendul aprobat este de 0,0450 RON brut pentru o actiune.

.

Actionarii persoane fizice trebuie sa trimita la sediul SIF o solicitare scrisa pentru plata dividendelor prin virament in cont in care se va preciza banca si contul deschis pe numele actionarului insotita de copia actului de identitate si a extrasului de cont sau un document eliberat de banca. Dividendele se vor pune la dispozitia actionarilor pâna pe data de 25 octombrie.

„Ca o noutate, in perioada 10 august – 20 septembrie platile se fac prin reteaua BRD pentru actionarii persoane fizice si juridice cu domiciliu in localitatea respectiva iar pentru actionarii care nu au domiciliul in localitati cu BRD, plata se va face prin mandate postal, incepând cu 1 septembrie”, a declarat Costel Ceocea, presedintele SIF Moldova.

Ceocea a precizat ca rezultatul financiar al SIF Moldova, in valoare de 89 milioane RON reprezinta o depasire cu 178% fata de nivelul bugetat de 50 de milioane RON.

„Valoarea activului net la sfârsitul semestrului I este de 910 milioane RON, cu 4,78% mai mica decât valoarea de la sfârsitul anului trecut, in mod direct valoarea unitara a activului net a scazut de la 1,8413 RON/actiune la 1,7534 lei/actiune”, a afirmat Ceocea.

Sursa: Observator de Bacău

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.