Programul „Litoralul pentru toţi” începe la 1 septembrie 2009 şi oferă 3.500 locuri de cazare

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii (APDTL-DD) a lansat, luni, cea de-a cincea editie a programului “Litoralul pentru Toti”, in care vor fi disponibile, pentru moment, peste 3.500 de locuri de cazare, se arata intr-un comunicat al Asociatiei.

În cadrul editiei de toamna a programului “Litoralul pentru Toti”, lista locurilor de cazare ramâne, in continuare, deschisa, unitatile hoteliere noi urmând sa se inscrie in programul social prin intermediul patronatelor membre ale Asociatiei Litoral – Asociatia Patronala Mamaia, Asociatia Patronatului din Turism “Parthenopolis” Costinesti.

Oferta cuprinde hoteluri incadrate intre categoriile o stea si 5 stele.

Tarifele practicate in etapa din aceasta toamna variaza intre 495 lei/persoana, pentru un sejur de sase nopti, cu mic dejun inclus, in cazul unui hotel de cinci stele, si ajung la 249 lei/persoana, pentru aceeasi perioada de timp, in cazul unui hotel de doua stele, cu mic dejun inclus.

La categoria de patru stele, serviciile pentru sase noti de cazare costa 399 lei/persoana, si includ cazarea si micul dejun, in timp ce la hotelurile de trei stele tarifele difera – de la 339 lei (cu mic dejun inclus) pâna la 339 lei (fara mic dejun).

Cel mai ieftin concediu inclus in programul social “Litoralul pentru Toti” costa 189 de lei/persoana, se intinde pe durata a sase zile, si contine numai cazare la un hotel de doua stele.

Potrivit APDTL-DD, relatia contractuala se stabileste direct intre hoteluri si agentiile de turism.

Promovarea programului va fi realizata de APDTL-DD si de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT. Programul “Litoralul pentru toti” va incepe cu data de 1 septembrie 2009 si se va finaliza pe 18 octombrie 2009.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.