Şefii administraţiilor din Moldova au ales concediile mioritice

– În timp ce Guvernul seamănă panică în rîndul bugetarilor, ameninţînd că îi va trimite pe rînd în concediu fără plată sau chiar îi va da afară din sistem, unii edili din Moldova s-au detaşat de aceste „probleme” şi au plecat în concediu de odihnă.


.
Prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman, a beneficiat de un bilet de 2.200 RON la Marea Neagră, unde a petrecut alături de familie, după care a ales să se bucure şi de muntele românesc.

În schimb, primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, îşi petrece concediul în Malta, lucru care a atras comentarii răutăcioase la adresa sa.

Prefectul judeţului Vaslui, Ioan Ţibulcă, a optat tot pentru litoralul românesc. „De obicei îmi petrec concediul în ţară. Mă duc să mă odihnesc şi să mă bronzez un pic. Poate şi din patriotism nu plec peste hotare”, a declarat prefectul.

Preşedintele CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, este plecat în Deltă, apoi va ajunge pe Litoral. Aşa cum a declarat, vrea să îşi încarce bateriile şi „să stau cu picioarele în apă, în mijlocul naturii”.

De pe 10 august şi primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, este în concediu, pe care şi-l petrece în Delta Dunării. Edilul susţine că aşa va reuşi să ajungă imediat în Bucureşti sau la Iaşi dacă va fi cazul.

Şi parlamentarii susţin că România trebuie promovată din punct de vedere turistic. „Îmi petrec concediul în România şi cît mai aproape de colegiul meu din zona Tîrgu Neamţ. Bugetul alocat unei vacanţe scurte nu e prea mare, în jur de 1.500 RON”, a spus deputatul de Neamţ Marius Rogin.

Sursa: Evenimentul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.