Topul celor mai bune produse electronice

0

Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA) a realizat un top al celor mai bune electronice pentru sezonul 2009-2010, care au aparut pe piata europeana in ultimile 12 luni.

.
Nominalizarile sunt impartite pe sase categorii mari: audio&home theater, in car electronics, photo, video, mobile devices si articole „green”, conform site-ului oficial al asociatiei.

La categoria cel mai bun aparat foto, primul nominalizat este Nikon D3X, care are o rezolutie de 24,4 megapixeli si senzorul de imagine in format full-frame.

Un alt aparat, Canon EOS 5D Mark II, care are 21 megapixeli si filmare HD, a castigat titlul de cel mai avansat aparat foto.
Olympus PEN E-P1, o noua gama de aparate foto, cu dimensiuni mici si stil retro, a fost aleasa camera foto a Europei.

Cel mai bun smartphone al anului a fost ales iPhone 3GS, iar la categoria dispozitive mobile, Sony Ericsson W995 a fost desemnat telefonul muzical al anului.

In ceea ce priveste laptopurile, ASUS Eee PC 1008HA Seashell a fost desemnat laptopul anului.

Sony Walkman NWZ-X1050/1060, media-playerul anului, Nokia E75 cel mai bun telefon de business, iar Samsung I 8910HD a fost proclamat cel mai bun telefon cu camera foto.

Harman Kardon HK 990 a fost ales cel mai bun amplificator al anului, iar Yamaha MCS-1330 cel mai bun sistem compact.

Panasonic SC-HC3 a fost ales cel mai bun microsistem, Denon AVR-1910 – cel mai bun receiver, iar LG HB954PB cel mai bun sistem home theatre,

Cel mai bun sistem de navigatie a fost ales Kenwood DNX9240BT si Pioneer DEX-P99RS a fost desemnat cel mai bun sistem audio.

Sursa: Ziare.com

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.