Vanghelie a căutat-o pe Udrea în DEX

– După ce l-a descoperit pe Herodot pe „goagăl”, PSD-istul Marian Vanghelie a trecut la nivelul DEX de dragul Elenei Udrea.

.
Aşa a descoperit că cel mai potrivit cuvânt pentru ministrul turismului e „caţă”, dar una care arată bine, liderul PSD remarcând „rochia foarte roşie” şi „o sanda foarte înaltă”.

Discursul doamnei Udrea în parlament a fost de caţă. M-am uitat în DEX şi am văzut ce înseamnă «caţă» şi mi se pare că i se potriveşte foarte bine. Nu pot să mă bat cu o femeie, că nu e frumos. Îmi plac unele aspecte la dânsa: o rochie foarte roşie şi colorată, o sanda foarte înaltă, am văzut că arată bine ca femeie, dar ca politician este zero”, şi-a prezentat Vanghelie teoria sâmbătă, în Mureş, unde a participat la Festivalul Peştelui.

Nici Sorin Oprescu n-a scăpat de calificativele lui Vanghelie care, de această dată, n-a mai apelat la DEX, ci la limba engleză. Liderul PSD a făcut o analiză scurtă din care a reieşit că primarul Capitalei nu e bun de candidat al social-democraţilor pentru că este un „loser”.

„Dacă Sorin Oprescu nu a fost bun să-l punem la Bucureşti, cum să-l punem pentru România? S-a victimizat şi a câştigat. A fost un vot negativ la adresa PDL pe perioada când s-au vândut borduri în Bucureşti şi toată România, dar nu se pune problema să punem un loser. Vă asigur că candidatul (sic!) PSD este Mircea Geoană şi preşedintele României va fi Mircea Geoană. Numai pentru simplul fapt ca lumea s-a săturat de circ şi minciuni”, a afirmat el.

Sursa: Evenimentul Zilei

Citește și
1 Comentariu
  1. croitoru spune

    Pe vremuri se spunea cam asa …spune-mi cu cine esti prieten ca sa iti spun cine esti…..acu ar fi cam asa …..spune-mi cine ne reprezinta pentru a ne spune cine suntem ……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.