Premiu „la secret” pentru telegondolierul cu numărul 1 milion

Societatea Perla Invest SRL, care administrează telegondola din Piatra Neamţ se pregăteşte pentru a premia călătoria cu numărul un milion.

.

Nu se poate lăuda cu un milion de oameni care s-au plimbat cu telegondola, pentru că mulţi s-au urcat în aceasta de mai multe ori. Astfel, nu se poate vorbi de călători unici, ci de numărul de călătorii.

Cu toate acestea, societatea administrator are în plan să acorde beneficiarului acestei călătorii cu număr rotund un premiu ţinut la secret.

„Pe parcursul lunii septembrie va avea loc călătoria cu numărul un milion. Vom premia persoana care beneficiază de călătoria cu numărul 1.000.000 cu telegondola. Iniţial ne-am gîndit să oferim respectivei persoane un abonament de utilizare gratuită a telegondolei. Însă există posibilitatea ca respectiva persoană să nu fie din Piatra Neamţ, astfel încît va fi mai dificil să beneficieze la maxim de abonament. În aceste condiţii, vom pregăti un premiu surpriză”, a declarat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvînt al primăriei Piatra Neamţ.

Organizatorii menţionează că nimeni nu va şti, în afară de salariaţii societăţii, care este călătoria specială.

Sursa: Ziarul Ceahlăul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.