Comcereal se împrumută cu 1,1 milioane de euro

– Comcereal SA Botosani se imprumuta din nou de pe piata interbancara pentru a-si putea derula investitiile

– Conducerea societatii a programat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor pentru a doua parte a lunii septembrie, respectiv 21 septembrie

.

Pe ordinea de zi a AGEA, la primul punct, se afla propunerea fata de actionari de aprobare a unui credit in valoare de 1,1 milioane euro.

„Pentru finantarea proiectului FEADR „Modernizarea fermei de productie vegetala Dimacheni prin achizitia de tractoare, combina, utilaje agricole, instalatie de selectat, calibrat, tratat, insacuit, egalizat si cusut saci”, stabilirea conditiilor de angajare a creditului si a persoanelor imputernicite sa negocieze cu banca si sa semneze actele privitoare la acest credit”, se arata intr-un raport al lui Gavril Patache, presedintele Consiliului de Administratie al Comcereal.

Compania botosaneana a reusit in primul semestru din 2009 sa inregistreze un profit mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, in 2009 profitul a fost de 18.800 lei, in timp ce in 2008, de doar 13.550 lei.

In semestrul I din 2009, unitatea a realizat o cifra de afaceri de 8,1 milioane lei si un profit brut in suma de 18.818 lei, din care 5.826 lei impozit pe profit si 12.992 lei profitul net.

Sursa: Evenimentul de Botoşani

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.